Strategii de tratament cu Gerovital Stop Acnee

Pasul 2 și 3 – ÎNGRIJIRE și MASCARE

După curățarea tenului cu produsele potrivite tenului tău, poți trece la următorii pași din schema de tratament. Pasul 2, cel de îngrijire, se bazează pe utilizarea a două produse din noua gamă Gerovital StopAcnee:

1. Crema-gel Sebum control
Această cremă se folosește zilnic, dimineața și seara, doar după curățarea în prealabil a tenului cu Gelul Spumant Purifiant. Se aplică pe față și se masează ușor până la completa absorbție în piele.

Rezultatele studiilor efectuate afirmă că acest produs reduce secreția de sebum cu până la 58.24%

2. Crema ultra-activă
Se utilizează dimineața și seara prin aplicare strict pe zonele afectate, după prealabila curățare cu Gelul Spumant Purifiant.

Datorită conținutului de acid salicilic, nu este recomandată folosirea acestui produs de către persoanele alergice la aspirină.

Conform studiilor efectuate pe acest produs, s-a demonstrat că reduce leziunile acneice inflamatorii cu până la 80%.

3. Crema CC Matifiantă
Pentru ultimul pas, cel de mascare, îți recomandăm Crema CC Matifiantă, cremă ce combină proprietățile unui produs de machiaj cu cele ale unui produs de îngrijire specific tenului gras.

Crema se aplică în puncte, în mai multe zone ale feței și se întinde prin mișcări ușoare de netezire dinspre centrul feței spre exterior, pe pielea curățată în prealabil cu Gelul Spumant Purifiant.